Enduro Trip Algarve

 

BEN VIDO AO NOSSO DE PAIS DE PORTO E CORTICA

Nieuwe route doorheen de ALGARVE

Datum: eerste week MEI 2023  /  Eerste week Oktober ( optie)

 

 

PORTUGAL ALGARVE RAID 6 DAGEN

 

Portugal, deel uitmakend van het Iberisch schiereiland, kan bogen op een rijke cultuur alsook een prachtige Flora! Wij gaan dit land in al zijn aspecten gaan ontdekken met onze enduro motoren en dit via een ongelofelijke waaier van diverse routes en ondergronden zoals aarde, keien, zandstranden, duinen en onwaarschijnlijke mooie pistes. We reizen letterlijk van Lissabon naar Zuid Portugal doorheen de ALGARVE, en zochten voor u de prachtigste streken en pistes doorheen pijnboombossen, wijngaardvelden, rivieren, stuwmeren, en
adembenemende landschappen om dan via de kust naar ons eindpunt FARO  te rijden.

 

Een van Portugal’s grootste culinaire troeven is dat het land aan de koude diepe Atlantische oceaan grenst en krioelt van de plankton wat perfecte condities zijn voor hun zeer beroemde aanbod van overheerlijke vis en zeevruchten. De dagen dat we langs de kusten verblijven zullen we deze lekkernijen zeker niet langs onze neus laten passeren!

 

De pistes zijn vooral stukken snel lopend met licht technische stukken; dagelijks een 180- 220 km.

Zoals steeds zorgen wij voor het transport van de bagage, navette van en naar de luchthavens ( Lissabon heen & Faro terug) en comfortabele hotels op basis van 2 persoonskamer en ontbijt ( éénpersoonskamer mogelijk mist meerprijs ).

De raid wordt met eigen motoren gereden en wij zorgen voor het transport vanuit Belgie.

BUDGET: 1.490€

De raid in Oktober kan aangepast worden in data en duurte ( vanaf 10 deelnemers).

Voor meer info vul het contactformulier in!

Offerte aanvragen