Enduro Trip Andalusië

MAANDAG 20/09/2021 - ZONDAG 26/09/2021

Schrijf je hier in!

Aan alle collega-enduristen & avonturiers,

Nu deze corona pandemie stilaan naar z'n einde gaat, presenteren wij onze eerste enduro reis voor dit jaar: een prachtige reis doorheen de zuidelijke regio van Spanje nl. Andalusië! Deze regio die 4x de grootte van België heeft biedt een mix van diverse pistes door de prachtige natuur waarbij we historische steden aandoen zoals Jerez de la Frontera, Ronda, Sevilla, Cordoba & Granada.

Zowel de ervaren endurist als de rookie zal zich kunnen amuseren: ritten van 125 à 170 km per dag zonder te technische of extreme pistes; alle routes staan op GPX / Garmin waardoor er individueel kan gereden worden (maar je kunt ook gewoon je laten gidsen door andere piloten hoor).

S’avonds verblijven we in gezellige 4 * hotels en proeven we van de traditionele “tapas”, Patta Negra hesp en Sherry wijn! Deze bestemming met vertrek & einde in Malaga heeft voor ons geen geheimen meer, en menigen spreekt met weemoed terug aan deze reis die we nu na 7 jaar terug presenteren.

Vertrek- en heenreis zijn in het weekend geprogrammeerd en worden door iedere deelnemer zelf geboekt, alsook een (verplichte) repatriëringsverzekering voor de reis.

Dit zijn de te boeken vluchten; prijs op vandaag is app. 220€ h/t.

AFREIS: 20/09 om 07.00 Zaventem – Malaga : BXL AIRLAINES N° SN3735 (aankomst 09.50 in Malaga)

TERUGREIS: 26/09 OM 10.40 vertrek Malaga naar Zaventem N° SN 3736

 

Wij verzorgen het transport van de motoren en er is een assistentie over de baan voorzien tijdens de reis voor het vervoer van grote bagage en eventuele depanages.

  • Logementen:

6 nachten in 4* hotels op basis van 2-persoonskamers met uitgebreid ontbijt

inbegrepen: middag & avond maaltijden zijn vrij te kiezen maar er wordt één verrassingsdinner voorzien in een typische Bodega wijnopslagplaats (gratis).

 

  • Budget:

het budget komt neer op ongeveer 170€ per dag( zonder vluchten, brandstof moto en lunch/dinner), dus een totaal van 1.080€.

De groep wordt beperkt tot max. 15 piloten, dus gelieve mij asap te laten weten indien je meegaat!

 

Blijf ze rijden,

Fernand Blieck,

INFO: +32(0)475/252288 | Blieck.fernand@skynet.be | WEBSITE: www.engine59.be

Offerte aanvragen