Portugal off-road Raid

BEN-VINDO AO NOSSO PAIS DE PORTO E CORTICA

Portugal Raid Noord - Zuid 6 dagen off-road

Portugal, deel uitmakend van het Iberisch schiereiland, kan bogen op een rijke cultuur alsook een prachtige Flora!

Wij gaan dit land in al zijn aspecten gaan ontdekken met onze enduro en dat via een ongelofelijke waaier van diverse routes: onwaarschijnlijke mooie bergpistes met daarna een doorkruising van de DOURO Vallei doorheen het grootste wijngaardveld van Europe om dan via de kust naar de Algarve toe te rijden.

De raid begint boven PORTO in het groene, wilde Noorden in het hooggebergte en via miniem kleine bergdorpjes die gelegen zijn in de enorme pijnboombossen,rijden we over " single tracks" zuidwaarts. Daarna rijden we langs de oevers van de rivier Douro doorheen de DOURO Vallei; we bewonderen constant de wijnranken bezaaid op de ruggen van de vallei en dit een ganse dag.

Tijdens ons verblijf in de vallei, proeven we van de lokale PORT wijnen en genieten van een prachtig berglandschap! Wij logeren tevens in een "Belgische" camping met de beste Belgische bieren!

Daarna zakken we af naar het zuiden richting Lissabon, hoofdstad van Portugal en verblijven we dicht bij de charmante vissershaven waar we een lunch van vers gevangen vis eten! Via een overzet rijden we op het strand zuidwaarts; prachtig zicht op de Oceaan en mega gevoel om in de duinen en op het strand te kunnen rijden ( 150 km)!! Via een lus doorheen de Algarve eindigen we in Lissabon waar we afsluiten met een spetterende avond!

De reis is een "All Inn" formule waarbij het transport v/d motoren & bagage (h/t) inbegrepen zit; daarnaast zitten tevens 7 overnachtingen op basis van half pension in het budget inbegrepen.

Wij zorgen ook voor een technische assistentie en de bagage wordt iedere dag getransporteerd van hotel naar Campement. Alle routes zullen beschikbaar zijn op GPS (gpx file) en voorverkend!

BUDGET : 1.450€

Enkel de vluchten, fuel moto & extra drinks zijn niet in deze prijs inbegrepen: heenvlucht op Porto; terug vlucht via Lissabon.

Voor meer info vul het contactformulier in!